Licht

comedytheaterbalkonLicht is elektromagnetische straling in het frequentiebereik dat waarneembaar is met het menselijk oog, in het algemeen met inbegrip van infrarood licht (met een iets lagere frequentie) en ultraviolet licht, met een iets hogere frequentie. Bij licht wordt meestal liever over de met de frequentie overeenkomende golflengte gesproken, omdat die in de meeste technische toepassingen het meest relevant is. Het zichtbare spectrum strekt zich uit over golflengten van ca 380 nm (nanometer) (violet) tot 780 nm (rood). In vacuĆ¼m plant licht zich, zoals alle elektromagnetische straling, voort met de lichtsnelheid. Lichtkwanta, die in de kwantumoptica een rol spelen, worden fotonen genoemd.

De drie variabelen die licht beschrijven, zijn de lichtsterkte (ofwel amplitude), de kleur (ofwel frequentie of golflengte) en de polarisatie, ofwel de materie trillingsrichting, die altijd loodrecht op de voortplantingsrichting staat. De studie van licht en de interactie van licht met heet optica.

Maar verlichting is ook LED spots, halogeenverlichting en vooral sfeer.

Zeker zo tegen de winter en rond kerst is het iets waar sfeer uit gehaald kan worden.

Ook is het een zeer belangrijk hulpmiddel bij de verkoop in winkels.

Zoals een goedkope discounter alleen TL lichtlijnen heeft hangen,

heeft een kwaliteit kleding/meubel winkel meer detaillering en losse spots waarin de diverse verkoopwaar goed uitgelicht word.

Hier kan onze lichtadviseur u uiteraard goed mee helpen.

Tevens hebben wij een goede samenwerking met Dutchledprojects.

Goede kwaliteit tegen een goede prijs.
Met een juiste berekening van terugverdientijd en subsidie.